Geslaagde informele avond voor vrienden van Andalusia IT

unnamed

Op vrijdagavond 1 april heeft de opening van Andalusia IT plaatsgevonden bij het restaurant Hünkar in Amsterdam. De voorzitter Yusuf Koca heeft de aanwezigen welkom geheten en in het kort over het ontstaan van Andalusia ITcommunity vertelt.

Er waren van diverse ondernemingen 60 IT professionals gekomen. De aanwezigen hebben onder het genot van Turkse maaltijden kennis kunnen maken met elkaar en met de doelstellingen, missie en visie van Andalusia IT.De deelnemers vonden in het algemeen een gezellige avond. Het idee om het huiselijk te maken is ook op dit punt meer dan geslaagd.

Na het eten was er ruimte om feedback te geven aan de stichting en input te leveren voor de komende activiteiten. Na deze sessie werd het nog lang gezellig en was er ruimte om te netwerken met andere IT professionals.

We willen u allen bedanken voor de input en de gezelligheid van deze avond en zien u graag tegemoet bij de volgende evenementen van Andalusia IT.

Hierbij willen we jullie uitnodigen om onze LinkedIn groep. De directe link vind u hier http://www.andalusiait.nl/linkedin Op deze manier bouwen we onze veelgevraagde smoelenboek. 🙂

Bestuur Andalusia IT

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.